Näe – näkemisen ja silmäterveysalan ammattilehti

Näe on näkemiseen ja silmäterveyteen keskittyvä ammattilehti, jota julkaisee näkemisen ja silmäterveyden toimiala NÄE ry. Lehti on suunnattu kaikille alan ammattilaisille sekä toimialasta ja sen ilmiöistä kiinnostuneille. Lehti ilmestyy viisi kertaa vuodessa tarjoten monipuolista luotettavaa ja riippumatonta tietoa näkemisestä ja silmäterveydestä. Lehteen kirjoittavat asiantuntijat nostavat esille alan ajankohtaisia ilmiöitä, tapahtumia, tekijöitä ja kiinnostavia caseja. Lehden tavoitteena on käsitellä myös alan haasteita ja ongelmia sekä selkeyttää niitä. Lisäksi alan tulevaisuus ja teknologiakehitys ovat iso osa lehden ydintä.

NÄE ry:n noin 2 000 aktiivisen ammattilaislukijan lisäksi lehden sisällöt kiinnostavat laajasti myös alan muita toimijoita ja sidosryhmiä.

Tilaa Näe-lehden uutiskirje!

Lukijana voit tilata itsellesi lehden uutiskirjeen. Kirje kilahtaa postiisi aina uuden numeron ilmestyttyä, joten pääset kiinnostavien sisältöjen pariin heti ensimmäisten joukossa.

Liity postituslistalle ja pääset lukemaan lehteä heti sen ilmestyessä.

Ilmoittajille

Näe-lehti on alan ainoa suomenkielinen ammattilehti, jonka kautta tavoitat näkemisen ja silmäterveyden toimijat tehokkaasti. Digitaalinen lehti tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tehdä vaikutus kohderyhmääsi ja jakaa myös lisätietoa sekä ohjata kävijäliikennettä omille kanavillesi.

Kysy lisää tai pyydä tarjous: jaana.kaidesoja@naery.fi.

Lataa mediakortti [pdf] | Download mediacard [pdf]

Näe 2/2019 ilmoittajat

Näe 1/2019 ilmoittajat

Yhteystiedot

Lehden julkaisija

Näkemisen ja silmäterveyden toimiala
Eteläranta 10, 00130 Helsinki
Puhelin +358 (0) 29 3000 900

Päätoimittaja Pekka Palmu
Näkemisen ja silmäterveyden toimiala,
hallituksen puheenjohtaja, optometristi
pekka.palmu@naery.fi

Toimituksen sihteeri Jaana Kaidesoja
Näkemisen ja silmäterveyden toimiala
Eteläranta 10, 00130 Helsinki
Puhelin +358 (0) 29 3000 903
jaana.kaidesoja@naery.fi

Aineistojen toimitukset sähköpostilla osoitteeseen aineistot@jenga.fi