Kaupallinen yhteistyö

Häikäiseekö? Nyt on aika hankkia aurinkolasit vahvuuksilla

Miksi polarisoivat linssit?

Paljon ulkoilevat kokevat usein merkittävää ärsytystä ja heikentynyttä näkyvyyttä, mikä johtuu auringon häikäisystä sekä kiiltäviltä pinnoilta, kuten tuulilasista, lumesta tai vedestä, heijastuvasta valosta. Suurin osa silmälasien käyttäjistä omistaa tavalliset aurinkolasit, mutta ne eivät estä heijastuksia tai paranna kontrastia yhtä hyvin kuin polarisoivat aurinkolasit.

Itse asiassa valtaosa ihmisistä ei edes tiedä, että heidän voimakkuuksillaan olisi saatavilla parempi aurinkolasiratkaisu. Jopa 60% ihmisistä, joilla ei ole aiempaa kokemusta polarisoiduista linsseistä, olisivat kiinnostuneita tuotteesta lyhyen esittelyn jälkeen. (1)

Miten polarisoivat linssit toimivat?

Valo heijastuu kiiltäviltä pinnoilta, kuten märästä tiestä, ikkunoista, lumesta ja vedestä. Tämä lisää epämiellyttäviä heijastuksia ja heikentää tarkkuutta. Polarisoivat linssit suodattavat vaakapinnalta tulevia valonsäteitä, jonka ansiosta ne suojaavat sokaisevilta heijastuksilta ja parantavat tarkkuutta sekä värien havaitsemista.

Miksi polarisoivia linssejä kannattaa myydä?

Hoyan teettämän tutkimuksen (2) mukaan 74% näönhuollon ammattilaisista pitää polarisoivia linssejä liiketoimintansa kannalta tärkeinä. Polarisoivien linssien edut:

 • houkuttelevat uusia asiakasryhmiä
 • lisäävät asiakasuskollisuutta
 • sopivat kaikille, mutta erityisesti lisäsuojausta tarvitseville:
  • Lapset ja vanhukset  
  • Leikkausten ja laserhoitojen jälkeen
  • Valoherkille silmille

Miksi kannattaa valita juuri Hoyan polarisoivat linssit? 

 1. Hoyan polarisoivissa linsseissä löytyy vaihtoehto joka tuotesegmentissä (yksitehot, digilinssit ja monitehot)  taitekertoimissa 1.5 ja 1.6, joten asiakkaallasi on aina mahdollisuus saada yhteensopiva ratkaisu kirkkaiden silmälasiensa kakkospariksi.
 2. Taitekertoimen 1.6 Thickness Control Technology takaa aiempaa ohuemmat linssit, jonka ansiosta linssit näyttävät kauniilta suuremmissakin kehyksissä. 
 3. Trendikkäät peili- ja kevytpeilivaihtoehdot antavat paitsi tyylikkään viimeistelyn, myös vähentävät valon pääsyä silmään, joten linssit soveltuvat myös kirkkaisiin valaistusolosuhteisiin.

Lue lisää Hoyan polarisoivista linsseistä osoitteesta www.hoyalaatulinssit.fi.

 1. Hoya data on file. Quantitative survey “In-depth evaluation of the photochromic and polarized lenses market in Europe, America and Asia”.06/2018
 2. Hoya data on file. Qualitative research “Phone interviews with ECPs about polarized lenses”.12/2018

Lue myös