Kaupallinen yhteistyö

Clinical Conference 2019 

Yhdessä paremman näönhuollon puolesta.

Tämän vuoden Clinical Conferencen pääteema on paremman näönhuollon tuominen yhä useampien saataville. Kunnianhimoinen tavoite, jonka voimme saavuttaa vain tekemällä tiivistä yhteistyötä kaikkien näönhuollon ammattilaisten kesken. Jatkamalla uuden oppimista, kehittämällä osaamista ja jakamalla tietoa voimme ehkäistä vältettävissä olevia näönmenetyksiä ja saada aikaan todellisen muutoksen silmäterveyden alalla – yhdessä.

Yksi konferenssin pääpuhujista on Tor Paaske Utheim, joka työskentelee tutkimusjohtajana Norjan johtavalla Dry Eyes-klinikalla. Toivottavasti pääset nauttimaan hänen luennostaan samoin kuin muiden näönhuollon ammattilaisten hyödyllisistä luennoista ja käytännönläheisistä esityksistä sekä keskustelemaan kollegoidesi kanssa päivän aikana.

Osallistumalla konferenssiin kartutat myös täydennyskoulutuspisteitäsi.

Tervetuloa mukaan!

Lue myös